KVGO toe aan strategische heroriëntatie

Het grafimedialandschap verandert, en brancheorganisatie KVGO moet zich aanpassen aan de nieuwe marktsituatie in de grafische industrie. Wat wil het KVGO zijn in 2023? Welke diensten moet de KVGO haar leden bieden? En hoe moet het KVGO worden georganiseerd? Voor die cruciale vragen staat de brancheorganisatie. Het KVGO laat daarom organisatieadviesbureau Berenschot de komende vier maanden onderzoeken wat de strategische koers van de brancheorganisatie moet gaan worden. De leden mogen zich hierover via een enquête uitspreken. Alle KVGO-leden kunnen dan ook een e-mail met een uitnodiging voor het meedoen aan het onderzoek verwachten. Het bestuur belooft de meningen van de leden mee te nemen in het uitstippelen van de strategie. KVGO-directeur Fons Bakkes roept zijn leden op aan het onderzoek (per e-mail) mee te doen.

Bron: KVGO

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK