Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Jeremy Jones benoemd tot nieuwe Global Marketing Director van Domino Printing Sciences

Domino Printing Sciences, codeer- en markeerspecialist, is blij de benoeming van Jeremy Jones aan te kondigen als de nieuwe Global Marketing Director van het bedrijf. In zijn nieuwe functie zal Jeremy het Global Marketing Team coachen om voort te bouwen op een samenhangende, wereldwijde en gefocuste marketingfunctie, om zo de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Jeremy’s achtergrond ligt voornamelijk in B2B-technologie marketing. In de afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij meerdere campagnes voor merkbewustzijn aangevoerd, evenals wereldwijde content campagnes waarbij de klant centraal stond.

Hij bekleedde vele leiderschapsrollen, en meest recentelijk was hij de directeur van Brand Marketing bij AVEVA, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor engineering, design en informatiebeheer.

Rob van den Braak

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK