Jeremy Jones benoemd tot nieuwe Global Marketing Director van Domino Printing Sciences

Domino Printing Sciences, codeer- en markeerspecialist, is blij de benoeming van Jeremy Jones aan te kondigen als de nieuwe Global Marketing Director van het bedrijf. In zijn nieuwe functie zal Jeremy het Global Marketing Team coachen om voort te bouwen op een samenhangende, wereldwijde en gefocuste marketingfunctie, om zo de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Jeremy’s achtergrond ligt voornamelijk in B2B-technologie marketing. In de afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij meerdere campagnes voor merkbewustzijn aangevoerd, evenals wereldwijde content campagnes waarbij de klant centraal stond.

Hij bekleedde vele leiderschapsrollen, en meest recentelijk was hij de directeur van Brand Marketing bij AVEVA, een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor engineering, design en informatiebeheer.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK