Ulrich Stetter volgt Cees Verweij op als voorzitter van Intergraf

Cees Verweij neemt afscheid als voorzitter van de Europese overkoepelende organisatie van brancheorganisaties in Europa.

Ulrichstetter
Ulrich Stetter

Verweij werd gekozen ten tijde van zijn KVGO-voorzitterschap. Deze rol is inmiddels overgedragen aan Dicks Naafs. En naar goed gebruik wordt na vertrek dan ook de rol als voorzitter van Intergraf overgedragen. Cees Verweij vervulde de rol als voorzitter gedurende 4 jaar, maakte 8 jaar deel uit van het bestuur en was via het KVGO al 12 jaar lid van Intergraf, Ulrich Stetter neemt zijn rol over. Hij maakte al deel uit van het bestuur sinds 2018. Hij is managing director van de Druckhaus Mainfranken group, het ‘productiehuis’ van de Flyeralarm groep.

Intergraf Logo

Verder heeft het gehele bestuur wat wijzigingen ondervonden en zijn diverse mensen vanuit verschillende landenorganisaties benoemd binnen uiteenlopende functies.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK