DM Impressions in jubileumjaar verder als Creative DM Factory

“We bestaan dit jaar 15 jaar en daar zijn we natuurlijk best trots op”, zegt Jacqueline ten Klei, co-founder en
co-owner van het Purmerendse Direct Mail familiebedrijf. Om dat te vieren komen ze met een jubileumkrant en een nieuwe naam.

Samen met haar vader Joop begon Jacqueline in 2006 met DM Impressions. “Natuurlijk laten we ons derde lustrum niet ongemerkt voorbijgaan. Wie jarig is trakteert. De komende weken zullen wij onze klanten – die wij zakenvrienden noemen – verrassen. Hoe? Dat staat allemaal in de speciale, gepersonaliseerde jubileumkrant die binnenkort van onze Ricoh full color inkjet productieprinter rolt”, vertelt Jacqueline.

“In onze jubileumkrant kondigen we ook onze naamswijziging aan en presenteren wij ons nieuwe logo. Want we vinden dat het daar na 15 jaar tijd voor werd. Zo heten wij vanaf nu Creative DM Factory, een naam die nog beter bij ons past en exact aangeeft wat wij doen. Want alle creatieve ideeën voor de uitvoering van Direct Mail campagnes ontwikkelen en produceren wij in onze eigen DM fabriek. Dat doen wij met de kennis en kunde van ons ervaren team vakspecialisten. Onze naam – en ook ons logo – mogen dan veranderd zijn. Onze aanpak, gastvrijheid en betrokkenheid blijft zoals onze zakenvrienden van ons gewend zijn. Dat verandert niet.”

Cdmf Nieuwe Naam Nieuw Logo@025x
Het team van Creative DM Factory viert het 15-jarig jubileum met een nieuw logo en een nieuwe naam
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK