Mark Sollman nieuwe Product Manager voor de EMEA

Grootformaat printspecialist Mimaki heeft Mark Sollman gepromoveerd tot Product Manager voor de EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) regio. Sollman begint op 1 juli 2021 in deze functie en volgt Bert Benckhuysen op, die het bedrijf verlaat, als Product Manager EMEA.

Mark Sollman

De Nederlander Mark Sollman wordt beschouwd als een ervaren professional met uitgebreide kennis van de inkjet printmarkt en evenzo van Mimaki’s productaanbod.

Mark Sollman treedt in de voetsporen van Bert Benckhuysen, die na vier jaar bij Mimaki heeft besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de Poolse textieldrukkerij Colourama, waar hij eerder jarenlang werkzaam was als productiemanager. Benckhuysen zal de toekomstige bedrijfsontwikkeling leiden als directeur bedrijfsontwikkeling. Colourama is ook al lange tijd klant van Mimaki.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK