Empack van 5 tot en met 7 april in Evenementenhal Gorinchem

Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Content & MarCom bij Easyfairs, zegt dat de beurs inmiddels flink uit haar jasje is gegroeid.

Empack

“Door de uitbreiding van de hypermoderne bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem, is er voldoende ruimte om het totale aanbod van exposanten kwijt te kunnen. Empack blijft als concept ijzersterk, en met Gorinchem als nieuwe locatie zijn we ervan overtuigd dat we onze ambitie extra kracht kunnen bijzetten. Empack is hét event voor de verpakkingsprofessional.”

Afgelopen periode heeft beursorganisatie Easyfairs flink geïnvesteerd in haar beurslocatie aan de A15. De bovenverdieping Next Level beschikt over de nieuwste audiovisuele technieken, LED-verlichting, een frisse moderne aankleding en geavanceerde conferentiezalen. Daarbij komt dat er een goede connectie is met de begane grond. 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK