Empack Utrecht gaat niet door

Empack Utrecht als fysieke beurs gaat vanwege de coronacrisis niet door. Organisator Easyfairs biedt een online alternatief op
17 september.

Empack Reconnect

Easyfairs kondigde kortgeleden nog de mix van on- en offline aan onder de titel: ‘Empack Reconnect’. Dit hybride verpakkingsevenement werd door exposanten en bezoekers niet voldoende gesteund volgens de beurs-organisator.

Voorkeur voor online

De meerderheid bleek de voorkeur te geven aan alleen een online variant. De beursorganisatie stemde in met die wens.

Iets doen voor de branche

Beursmanager Irma de Hoon zegt juist in deze periode toch iets te willen doen voor de branche. Ze zegt op slechts één dag een complete virtuele vakbeurs te organiseren, en zegt daarin veel verder te gaan dan de vele online alternatieven van de laatste tijd. Het online event platform Swapcard vormt de software die bezoekers de mogelijkheid biedt om online in contact te komen met exposanten, sprekers en andere professionals.

300 exposanten

Het event richt zich helemaal op de basisfunctie van Empack: het verbinden van vraag en aanbod in de verpakkingsmarkt. Er zijn meer dan 300 exposanten virtueel  te bezoeken en met hen in contact te komen. Daarnaast heeft de bezoeker de mogelijkheid om één-op-één te praten met andere aanwezigen in netwerklounges, gericht op specifieke beursthema’s en kennissessies.

De virtuele beurs gaat live op donderdag 17 september van 10.00 tot
15.30 uur. Vooraf registeren is  wel noodzakelijk en kan eenvoudig vanaf maandag 31 augustus via www.empack.nl.

In 2021 vindt Empack weer fysiek plaats op 31 maart en 1 april in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK