Nieuwe marketing manager Mimaki

Mimaki heeft haar team heeft versterkt met Danna Drion als Senior Marketing Manager EMEA. Drion is Nederlandse en ze bekleedde senior marketingfuncties bij verschillende hightech-, IT- en telecombedrijven, waaronder Pyramid Analytics, Red Hat, Oracle, BEA Systems, British Telecom en MCI/WorldCom. Met haar ruime achtergrond in succesvolle marketing voor technische portfolio’s in de B2B-markt, zal Drion nieuwe ideeën en expertise aanleveren voor de marketinginspanningen van Mimaki Europe.
“Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan bij Mimaki Europe”, zei Drion. “Ik ben onder de indruk van hoe het bedrijf in staat is om in snel tempo een groot aantal interessante en innovatieve producten te introduceren. Wat al evenveel indruk maakt, is het portfolio print- en snijoplossingen dat Mimaki biedt. Ik denk hierbij aan alles van printen op papier, kunststoffen, stijve materialen en cilindrische objecten tot haar nieuwe 3DUJ-553 3D-printer, de eerste stap van het bedrijf in de groeiende 3D-markt. Wat de focus van mijn functie betreft, zal ik een evenwicht houden tussen de lokale en internationale belangen van Mimaki. Mijn doel hierbij is, om ons groeiende partnernetwerk te voorzien van de nieuwste oplossingen en ervoor te zorgen dat ze beschikken over de benodigde training, om succes te boeken en hun klanten succes te laten boeken. 2018 wordt een boeiend jaar!”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK