Mark Dempsey weer terug bij HP Indigo

Mark Dempsey gaat opnieuw aan de slag bij HP Indigo na zijn vertrek bij Landa Digital Printing. Daar trad hij in 2016 in dienst en heeft in die periode als directeur vooral gewerkt met wereldwijde strategische accounts.

Daarvoor werkte hij meer dan acht jaar bij HP, vooral als business manager UK en Ierland, voor haar etiketten- en verpakkingsoperatie. In zijn nieuwe functie bij HP Indigo keert hij terug naar de etiketten- en verpakkingsactiviteiten, maar met een Europese rol.

Dempsey
Mark Dempsey (links) naast Landa oprichter Benny Landa

Andy Pike, die vorige maand werd gepromoveerd tot HP EMEA industrial marketing lead, zei: “Het is geweldig nieuws en we zijn blij om Mark terug te hebben.”

Landa zei dat Dempsey’s strategische accounts nu door het bedrijf worden beheerd en dat te zijner tijd een vervanger zou worden aangekondigd. Een woordvoerder zei: “Landa is aan het werven voor verschillende posities in het Verenigd Koninkrijk. Na het succes van de Route 1 installatie en de Landa S10 die op het punt staat geïnstalleerd te worden bij McGowans in Ierland, is dit om ons te helpen de lokale activiteiten op te voeren om de belangstelling uit de regio en de verwachte groei te ondersteunen.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK