Mark Andy neemt Presstek over

De fabrikant van smalbaan rotatiepersen, Mark Andy, neemt Presstek over. Presstek maakt DI (direct imaging) offsetplaten en -persen en ctp-belichters. De divisie waterloos platen is geen deel van de overname.De overname gaat vooral over de Amerikaanse activiteiten van Presstek, waar de handelstak van Mark Andy (Mark Andy Print Poducts, MAPP) al jaren de Presstek-producten verkocht. In Europa was Presstek alleen nog in Engeland vertegenwoordigd. Daarin verandert niets en ook de Amerikaanse medewerkers gaan allemaal over naar Mark Andy. In totaal gaat het om zestig mensen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK