Richard van den Berg legt KVGO-functies neer

Bestuurder Richard van den Berg heeft het bestuur van het KVGO gemeld al zijn KVGO-functies met onmiddellijke ingang neer te leggen. De aanleiding is dat hij zich niet kan vinden in de bestuurlijke gang van zaken rond de opvolging van de huidige voorzitter in 2019.

KVGO-voorzitter Cees Verweij: ‘Wij betreuren het besluit van Richard van den Berg. Het bestuur is bezig om het hiaat dat met zijn vertrek is ontstaan op te vullen.’

Het KVGO is Richard van den Berg veel dank verschuldigd vanwege zijn jarenlange tomeloze inzet als voorzitter van de cao-onderhandelingscommissie, in het bestuur en in diverse bedrijfstakorganen.

In 2016 is Richard van den Berg vanwege zijn inzet voor de vereniging benoemd tot Lid van Verdienste van het KVGO.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK