Cees Verweij nam afscheid als voorzitter van het KVGO

Gisteren nam Cees Verweij in Hoofddorp afscheid als voorzitter van het KVGO. Hij vervulde die functie 10 jaar en heeft in die periode veel betekend voor de branche in ons land, maar ook daarbuiten.

Dick Naafs volgt hem op. Naafs is afkomstig uit het KVGO segment ‘klein’, maar tijdens zijn maiden speech toonde hij zich een ‘groots’ man met bestuurlijke kwaliteiten, opgedaan in zijn eigen bedrijf. Hij focust zich vooral op het verbeteren van alles wat als goed draait binnen de 80% waarin het KVGO vooral goed is. Hij heeft geleerd dat het niet zo heel veel nut heeft om vooral focus te houden op 20% van de dingen die nog niet helemaal lekker lopen.

Cees Verwij

Cees Verweij wordt geridderd in de Orde van Oranje-Nassau door burgemeester Maarten Divendal van de gemeente De Ronde Venen

Naafs is vanaf gisteren voorzitter. De al warm lopende directeur Miguel Delcour neemt later dit jaar het stokje over van Fons Bakkes, die gisteren nog in zijn rol Cees Verweij toesprak en waardering uitte over de afgelopen 10 jaar harmonische samenwerking.

 

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK