Kennissessie over duurzaamheid in de sign industrie

Duurzame stappen zetten in de sign branche. Dat was het onderwerp van de online kennissessie op woensdag 26 mei. Signbedrijven Pixia, Probo en Van As spraken onder leiding van Sign+ Magazine over ‘Duurzaam omschakelen met verwisselbare media’ vanuit de Eisma-studio in Doetinchem.

Het initiatief voor deze kennissessie kwam van Jeroen van Dortmont, eigenaar van Pixia. Als leverancier van innovatieve media voor large format print- & finishing constateert hij dat veel bedrijven het wel over duurzaamheid hebben, maar slechts mondjesmaat daadwerkelijk stappen hiertoe zetten. Collega-leveranciers René de Heij van Probo en Wouter van As van Van As schoven aan om over de duurzame stappen in hun bedrijven te vertellen. Dat deden zij vanuit de eigen studio van Sign+ Magazine. Een leuk format met inspirerende ideeën over duurzaamheid. Je kunt de kennissessie on demand terugkijken.
Dat kan via deze link!

Still Webinar Sign

Beeld: still uit het webinar

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK