Reclameonline.be koopt 2 grootformaat inkjetprinters van Agfa Graphics

Franky De Meyer (links) en Niko Dheedene van Agfa Graphics.

Franky De Meyer is eigenaar van ReclameOnline.be & Publi-FDM. Tijdens de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk afgelopen week, kondigde hij de aankoop aan van de hybride 2,5 meter brede Agfa Tauro HS2500 LED met 6 kleuren + wit en de 6-kleuren 3,3 meter brede rol-naar-rol Anapurna RTR 3200i. De printers zullen worden gekoppeld aan de Asanti-workflow van Agfa.  ReclameOnline.be/Publi-FDM is een snelgroeiend bedrijf. Het werd in september 2013 door Franky De Meyer opgericht, en telt inmiddels 22 medewerkers. De Meyer investeerde sindsdien ongeveer 2,4 miljoen euro in machines. De machines worden in een nieuwe hal van 700 m² in de vestiging in Sint-Lievens-Houtem geplaatst. De totale bedrijfsoppervlakte beloopt er nu 2200 m².

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK