Agfa lanceert grootformaat Oberon RTR3300

Agfa introduceerde de nieuwe grootformaat inkjetprinter Oberon RTR3300. De machine combineert een printbreedte van 3,3 meter, met een grote reeks toepasbare substraten en gebruiksgemak.

oberon-rtr3300-0248-full-engine-1200x800-1-1024x683

De Oberon RTR3300 is te zien op Fespa Madrid. Tom Vermeulen, hoofd Sign & Display bij Agfa, zegt in een persbericht: “Bij de ontwikkeling van de Oberon hebben we ons opnieuw gericht op het combineren van extreme productiviteit met extreme kwaliteit, naast het leveren van de laagste inktconsumptieniveaus en lagere totale operationele kosten. Het is een positie om printservice- providers een concurrentievoordeel te geven.”

De Oberon RTR3300 wordt geleverd in een vierkleurenversie met wit (2x) en een zeskleurenversie, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. In de ‘Express-modus’ haalt de Oberon RTR3300 150 m²/u, in ‘Productie-modus’ bereikt de Oberon 85 m²/u. Met de ‘dual roll’ optie kunnen twee rollen van elk maximaal 1,6 meter breed geprint worden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK