Ghent Workgroup webinar over PDF transparantie

De Ghent Workgroup (GWG) houdt op dindag 26 maart om 16:00 uur een webinar over ‘PDF transparantie’. Het webinar wordt gegeven door Andrew Bailes-Collins van Enfocus.

pdf-webinar-gwg

Tijdens het webinar (inschrijflink) zal Andrew de beschikbare oplossingen uitleggen en tonen om ervoor te zorgen dat ontwerpen probleemloos met de juiste transparantie kunnen worden afgedrukt. Hij zal de fundamentele concepten uitleggen van wat transparantie is, hoe het wordt gebruikt, en wat er gedaan kan worden in termen van ‘best practices’ om een aantal van de meest voorkomende valkuilen in verband met het gebruik – en het drukken – van transparantie te vermijden. Inzicht in de voordelen van het gebruik van native PDF transparantie in het ontwerp van de printproductie, met name wanneer PDF/X 4 bestanden worden verwerkt, kan helpen om problemen op de pers te voorkomen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK