Branson steekt geld in ‘visitekaartjes-app’ van Nederlandse ondernemer

BB150826knock-knock-appRichard Branson en rapper Will.i.am stoppen geld in de app Knock Knock, gebouwd door een Nederlandse ondernemer.

Visitekaartjes, bestaan die in de toekomst nog? De Nederlandse David Wyler denkt waarschijnlijk van niet. Hij maakte Knock Knock, een app waarmee je met een simpel klopje contactgegevens uit kan wisselen. Je Facebook-, Snapchat- en Twitterprofiel bijvoorbeeld. Dat gaat zo: je klopt twee keer om de app te openen, de app zoekt de mensen bij jou in de buurt die de app ook gebruiken, waarna je met hen kan chatten of contactgegevens kan uitwisselen.

Richard Branson en rapper Will.i.am. zien wel brood in de app en hebben een onbekend bedrag geïnvesteerd. Om het product een extra boost te geven zijn de twee heren ook te zien in het promotiefilmpje van de app.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK