Er is nog geld in de subsidiepot voor grafimedia bedrijven

BB150826subsidiepotKLHet A&O Fonds Grafimediabranche heeft in 2014 met succes een sectorplan ingediend met een totale omvang van 4,4 miljoen euro, waarvan 2,2 miljoen is toegekend. Werkgevers kunnen van deze gelden profiteren door subsidie aan te vragen voor activiteiten op het gebied van opleiden, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Er zijn een aantal wijzigingen in de subsidiemogelijkheden vanuit het sectorplan grafimediabranche, maar voordelig investeren kan nog steeds!

 

Het A&O Fonds Grafimediabranche heeft een jaar na indiening van het eerste sectorplan de balans opgemaakt. Voor een aantal maatregelen uit het sectorplan is meer belangstelling dan voor andere maatregelen. Om ervoor te zorgen dat de branche de sectorplansubsidie optimaal kan benutten, heeft het A&O Fonds met succes om een aantal wijzigingen verzocht. Daardoor is er meer ruimte voor de maatregelen waarvoor de meeste belangstelling is.

Met het sectorplan kunt u tot 40% subsidie krijgen voor activiteiten op het gebied van mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en scholing. Deze subsidie komt bovenop de korting van 25% die u ontvangt indien u bijdraagt aan het opleidingsfonds of het garantiefonds. Tot slot zijn er natuurlijk ook nog de fiscale mogelijkheden tot aftrek van de opleidingskosten.

 

In het kort de mogelijkheden op een rijtje:

 

Mobiliteit en duurzame inzetbaarheid (tot 65% subsidie)

  • begeleidingstrajecten van Werk naar Werk
  • loopbaanscan

 

Scholing (tot 65% subsidie)

  • diverse opleidingen
  • ervaringsprofielen (EVP)

 

Meer informatie over het sectorplan en de aanvraagformulieren vindt u op www.aenofondsgrafimedia.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK