Bestelplatform voor drukwerk: van webshop naar klantportalen

Succesvolle webshops kijken verder dan alleen standaard drukwerk verkopen. Je kunt je pas echt onderscheiden met het aanbieden van gepersonaliseerde klantportalen binnen je webshop. Het Prindustry team vertelt in een nieuwe online kennissessie op dinsdagochtend 2 maart 2021 hoe dit eenvoudig kan via geavanceerde software.

Ramon Van Wingerden Bb

Ramon, Jolanda, Marc en Berend van Prindustry hebben al met succes enkele kennissessies online gepresenteerd. Directeur Ramon van Wingerden: “We bieden kennis in combinatie met een goede flow aan diverse onderdelen in één webinar. Ik start de kennissessie met een overview van de markt en de softwareontwikkelingen bij Prindustry, Jolanda bespreekt IT trends in relatie tot onze online portals en Marc sluit af met een demo. Collega Berend staat tijdens de gehele kennissessie klaar voor alle vragen. Vooral tijdens de demo komen er veel vragen over het uitgebreide platform. We hebben elke kennissessie ruim 70 deelnemers, dus we beantwoorden uiteraard ook achteraf verdere vragen en geven online demo’s op maat.”

Inspiratie met klantcases

Wim Groels

In elke kennissessie komen praktijkvoorbeelden van klanten langs, om inspiratie te geven voor de verschillende toepassingsvormen van webshops met klantportalen. Wim Groels is één zo’n klant die recent hierover werd geïnterviewd: “Met een bestelportaal voor een klant kan de klant online in eigen beheer communicatieproducten samenstellen en bestellen. Het systeem zorgt voor het meeste rendement bij organisaties met meerdere filialen of afdelingen die geregeld aanpassingen moeten doen op marketingmaterialen. Op basis van templates kunnen ze nieuwe uitingen maken volgens de huisstijl van de organisatie. Het drukwerk kan direct on demand bij onze drukkerij in productie gaan. Via slimme automatiseringen bespaart een organisatie zo veel tijd.”

Info en inschrijven online sessie

Schrijf je hier in voor de kennissessie: ‘Van webshop naar klantportalen’ op dinsdag 2 maart 2021 van 10.00 – 11.30 uur. Na je aanmelding ontvang je per mail een link voor deze kennissessie via Zoom. Deelname is gratis.

Voorbeeld Inlog Klantportaal

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK