Branded content binnen sportmarketing

Mannenmedia lanceert een whitepaper over branded content binnen sportmarketing. Inspiratie voor jou om te ontdekken hoe branded content deel uit kan maken van jouw (sport)marketingstrategie.

Mannenmedia whitepaperHet huidige marketinglandschap wordt gekarakteriseerd door een overvloed aan media en informatie. Het wordt marketeers steeds lastiger gemaakt en daarom zijn zij genoodzaakt om verder te kijken dan traditionele advertising strategieën. Het inzetten van branded content is een manier van adverteren die de vooroordelen van gebruikers over het traditionele adverteren kan wegnemen.

Ook in de sportwereld wordt branded content gebruikt om bijvoorbeeld meer interactie te creëren met fans. Tijdens grote sportevenementen, waaronder de Formule 1 en voetbalwedstrijden, zien sportsites een stijging in het aantal bezoekers. Daarom is het een uitgelezen kans voor merken om hierop in te spelen. De vraag is alleen: Hoe pak je dit het beste aan? Lees het in de whitepaper van Mannenmedia.

De whitepaper kun je hier downloaden.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK