Investering bij Probo

Probo heeft een primeur met de eerste vier exemplaren van de nieuwe P5-serie van Durst. De installaties worden de komende weken op de productielocatie in Dokkum geïnstalleerd. In eerste instantie worden de vier printsystemen ingezet voor de productie van platen en panelen (met een maximale resolutie van 1.200 dpi en een maximale productiviteit van 240 m2/u in 2-pass mode). Ze worden geïntegreerd met bijpassende afwerkingssystemen tot vier identieke productielijnen. Tot dusver vond de productie plaats op diverse printsystemen, die nu als back-up gaan functioneren. Op 15 juni organiseert Probo een Open Huis, om de nieuwe productielijnen aan zijn klanten te laten zien.

Bron: Durst

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK