Combi van flexodruk en inkjet

Kodak en de Italiaanse Uteco Group (Colognola ai Colli) hebben gezamenlijk een digitale drukmachine ontwikkeld en op de markt gebracht, op basis van Kodak Stream inkjettechnologie. De Sapphire Evo-pers maakt gebruik van milieuvriendelijke inkten op waterbasis, en is geschikt voor een reeks toepassingen met een laag of een hoog volume tot 20 miljoen vierkante meter per jaar. Omdat de nieuwe pers de voordelen van flexodruk combineert met die van digitaal drukken, is deze volgens de fabrikant vooral gericht op verpakkingsfabrikanten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK