Breed raamcontract voor drukwerk Vlaamse overheidsinstanties naar Artoos Group

Vlaamse overheden pakken drukwerkopdrachten efficiënt aan. Een recent initiatief in dit kader is een raamcontract voor drukwerk, waarbij Vlaamse overheidsinstanties gemakkelijk drukwerk kunnen bestellen zonder zelf een tender uit te schrijven. Het drukwerk binnen dit gloednieuwe raamconcept Print.Vlaanderen is verleend aan Artoos Group.

Print Vlaanderen Logo

Frank Geets, administrateur-generaal van het Facilitair Bedrijf bij de overheid Vlaanderen: “We schreven een omvangrijke tender uit, met de bedoeling een raamcontract voor drukwerk te sluiten en zo het bestellen van drukwerk aanzienlijk te vereenvoudigen. Na een intensieve procedure werd de opdracht op 1 maart jl. gegund aan Artoos Group, een ervaren communicatieproductiehuis uit Kampenhout. Zij overtuigden ons met hun service, hun prijzen en hun duurzame aanpak – een criterium dat fors aan belang wint in alle aanbestedingen van de Vlaamse overheid.”

Dankzij het raamcontract kunnen alle entiteiten van de Vlaamse overheid voortaan eenvoudig en snel drukwerk en mailings bestellen. In grote lijnen gaat het dan over de Vlaamse ministeries, kabinetten van Vlaamse ministers, het Vlaams Parlement, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, verzelfstandigde agentschappen, strategische adviesraden, Vlaamse openbare instellingen, universiteiten, universitaire associaties, hogescholen en provincies, steden en gemeenten. Ook de MAGDA Documentendienst werkt voortaan volledig binnen het raamcontract.

De Vlaamse overheidsinstanties kunnen hun drukwerk bestellen via het platform Print.Vlaanderen. Bestellen gaat tot dusver wel nog via telefoon of mail.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK