Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Gepersonaliseerde paspoorten voor Zeeuws-Vlaamse Studentenstad

De verkiezing van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad (ZVSS) is een initiatief dat jong talent en werkgevers met elkaar in contact brengt. Eind april was er het bijbehorende banenevent. De organisatie besloot hiervoor een speciaal bedrukt product te bestellen: gepersonaliseerde paspoorten voor alle bezoekers. Drukkerij Druwa uit Hulst drukte deze speciale paspoorten.

druwa

Elf studentensteden streden dit jaar voor het eerst om de titel Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Tilburg is de winnaar van 2019. Op de website van ZVSS kon je als afgestudeerde scholier, student of young professional, met een opleiding afgerond in Zeeuws-Vlaanderen, je gegevens inclusief pasfoto invoeren.

Op hun Instagram account maakt Drukkerij Druwa melding van de opdracht voor het speciaalproduct: “Gepersonaliseerde paspoorten met naam en foto voor Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Iedereen een eigen paspoort! We wensen alle deelnemers en organisatoren heel veel succes!”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK