Gepersonaliseerde paspoorten voor Zeeuws-Vlaamse Studentenstad

De verkiezing van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad (ZVSS) is een initiatief dat jong talent en werkgevers met elkaar in contact brengt. Eind april was er het bijbehorende banenevent. De organisatie besloot hiervoor een speciaal bedrukt product te bestellen: gepersonaliseerde paspoorten voor alle bezoekers. Drukkerij Druwa uit Hulst drukte deze speciale paspoorten.

druwa

Elf studentensteden streden dit jaar voor het eerst om de titel Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Tilburg is de winnaar van 2019. Op de website van ZVSS kon je als afgestudeerde scholier, student of young professional, met een opleiding afgerond in Zeeuws-Vlaanderen, je gegevens inclusief pasfoto invoeren.

Op hun Instagram account maakt Drukkerij Druwa melding van de opdracht voor het speciaalproduct: “Gepersonaliseerde paspoorten met naam en foto voor Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Iedereen een eigen paspoort! We wensen alle deelnemers en organisatoren heel veel succes!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK