Fotofabriek winnaar Fotoalbumtest 2019

De vergelijkingswebsite Tipsfotomaken.nl heeft voor het 12e jaar de Fotoalbumtest gedaan. In de test van 2019 vergeleken ze 35 leveranciers van fotoboeken op meer dan 150 testcriteria. De Fotofabriek is de winnaar van 2019.

De Fotofabriek won al 6 keer eerder de prijs. Op een tweede positie eindigde dit jaar Fotogoed en als derde Saal Digital.

Op LinkedIn geeft Stephan de Vries, Algemeen Directeur van de Fotofabriek, aan: “Afgelopen weekend is Fotofabriek voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot beste fotoboekenaanbieder van Nederland! De grootste onafhankelijke vergelijkingswebsite beoordeelt samen met 15 juryleden op meer dan 150 criteria, en we scoren met Fotofabriek goed op kwaliteit, levertijd, software en prijs. We eindigen voor Hema, Cewe, Albelli en nog 35 andere aanbieders! We zijn dan ook ontzettend trots en gemotiveerd om deze lijn voort te zetten!”

fotofabriek

 

Lees hier de complete beoordeling over winnaar de Fotofabriek.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK