Fotofabriek winnaar Fotoalbumtest 2020

Fotofabriek is voor het achtste jaar uitgeroepen als winnaar van de ‘Fotoalbumtest’, door vergelijkingswebsite Tipsfotoalbummaken.nl.

FotofabriekDit jaar werden er 37 fotoboek-aanbieders met elkaar vergeleken op 150 verschillende testcriteria. Op de eigen website zegt Fotofabriek over de beoordeling: “Dit loopt uiteen van een uitstekende kwaliteit & service, geweldige levertijd, zeer complete software en een goede prijs-stelling van onze producten.  Dit jaar hebben we het nog beter gedaan op het gebied van kwaliteit, en blijven we qua prijs bij de goedkoopste partijen van Nederland horen. De consistente kwaliteit, en alle overige punten, hebben er aan bijgedragen dat Fotofabriek in 2020 voor de achtste keer bovenaan de veelbesproken lijst staat. Het afgelopen jaar hebben wij er hard aan gewerkt om dit mogelijk te maken, en natuurlijk zullen we ook in het nieuwe jaar weer alles op alles zetten om er voor te zorgen dat we ook in 2021 weer op de eerste plaats eindigen!”

Bekijk ook de uitzending van de fotoboekentest van het TV consumentenprogramma Radar, waar Fotofabriek ook als beste werd beoordeeld (2015).

Bron: Fotofabriek.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK