Winnaar fotoboekentest van Radar is Fotofabriek

BB fotofabriekFotofabriek is maandagavond in het tv-programma Radar uitgeroepen tot winnaar van de fotoboekentest. Het fotoboek van Fotofabriek is “de goedkoopste, en de beste!”, aldus Radar.

AVROTROS Radar heeft fotoboeken van de populairste aanbieders laten testen door een deskundig testpanel. Het fotoboek van Fotofabriek scoorde op alle punten een ruime voldoende en kreeg als eindcijfer een 8,2. Dat is maar liefst een punt hoger dan grote bedrijven als Albelli en Kruidvat, die op een gedeelde tweede plaats eindigden. Behalve de hoge kwaliteit, viel ook de gunstige prijs op. Zo is het fotoboek van Fotofabriek “de goedkoopste, en de beste!”, aldus Antoinette Hertsenberg, presentatrice van Radar.

Bij het testen van de fotoboeken heeft het testpanel vooral gelet op de kwaliteit van het boekwerk en het drukwerk. De afdrukkwaliteit is beoordeeld op scherpte, kleurtonen, contrasten en papiersoort. Volgens de experts is het fotoboek van Fotofabriek “een duurzaam boek”. Het testpanel van AVROTROS Radar bestond uit drie professionals uit het vak: fotografe Anaïs Lopez, uitgever Wieneke ’t Hoen en drukker Imre de Groot.

Het Groningse Fotofabriek biedt al sinds 2008 online fotoboeken en persoonlijke fotoproducten aan.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK