Eindelijk tijd voor die fotoboeken!

“Nu heb ik eens tijd om fotoboeken te maken”, hoor ik hier en daar een vriendin opmerken (lees: appen). We onthouden ons allemaal van sociale uitjes en dat biedt mogelijkheden om andere actviteiten te verkennen. Thuis welteverstaan. Puzzelen, schilderen, de tuin doen of eindelijk eens al die foto’s van je kinderen of vakanties in fotoboeken organiseren!

fotoboekProducenten van fotoboeken laten weten nog volledig operationeel te zijn. Veiligheidsadviezen worden gehanteerd, er wordt in ploegendiensten gewerkt, maar de normale verzendtijden blijven vooralsnog gelden. Afhalen is logischerwijs tijdelijk niet meer mogelijk, zo laat bijvoorbeeld Fotofabriek weten.

Wat inspiratie nodig voor fotoprojecten? Fotofabriek heeft ook een inspiratieplatform. En op deze blog lees je over plakboeken, zelf animaties maken of fröbelen met zogenaamde ‘book nooks’.

Heb jij ook een positief of creatief initiatief dat je wilt delen? Mail naar ons of post het op Twitter met de hashtags #coronamaaktcreatief en #grafimedia.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK