Eindelijk tijd voor die fotoboeken!

“Nu heb ik eens tijd om fotoboeken te maken”, hoor ik hier en daar een vriendin opmerken (lees: appen). We onthouden ons allemaal van sociale uitjes en dat biedt mogelijkheden om andere actviteiten te verkennen. Thuis welteverstaan. Puzzelen, schilderen, de tuin doen of eindelijk eens al die foto’s van je kinderen of vakanties in fotoboeken organiseren!

fotoboekProducenten van fotoboeken laten weten nog volledig operationeel te zijn. Veiligheidsadviezen worden gehanteerd, er wordt in ploegendiensten gewerkt, maar de normale verzendtijden blijven vooralsnog gelden. Afhalen is logischerwijs tijdelijk niet meer mogelijk, zo laat bijvoorbeeld Fotofabriek weten.

Wat inspiratie nodig voor fotoprojecten? Fotofabriek heeft ook een inspiratieplatform. En op deze blog lees je over plakboeken, zelf animaties maken of fröbelen met zogenaamde ‘book nooks’.

Heb jij ook een positief of creatief initiatief dat je wilt delen? Mail naar ons of post het op Twitter met de hashtags #coronamaaktcreatief en #grafimedia.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK