ANWB brengt samen met Chris Russell fotoboeken service

BB160824 fotoserviceDe ANWB lanceert de Fotoservice. De Fotoservice is ontstaan uit een samenwerking van ANWB en Fotofabriek. Naast vele formaten en soorten fotoalbums bestaat het aanbod uit kalenders, kaarten en wanddecoraties zoals canvassen, hout, aluminium, forex en plexiglas.

Via de gratis Fotosoftware kunnen gebruikers alle soorten fotoproducten maken die in het assortiment te vinden zijn. De software is geschikt voor zowel Windows, als Mac-gebruikers en daarnaast bruikbaar op alle apparaten zoals PC’s, tablets en smartphones.

Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. Het is mogelijk om in het afrekenproces tegen een meerprijs te kiezen voor de spoedproductie. Daarnaast behoren koerierszendingen ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Fotofabriek.nl / Fotofabrik.de is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK