Papierfabrikant Tullis Russell failliet

tullisAlweer een faillissement van een papierproducent. Ditmaal valt het doek voor de 206 jaar oude Schotse papierfabrikant Tullis Russell. Tullis Russell was gespecialiseerd in premium papier en karton en waardepapieren, gebruikt voor onder meer postzegels en veiligheidsdocumenten. Het bedrijf draaide al lange tijd met verlies door hoge kosten en terugvallende vraag. Het recente faillissement van klant Paperlinx was de nekslag voor Tullis Russel. Het betekent het directe ontslag van 325 medewerkers, 149 medewerkers houden de fabriek nog draaiende om lopende orders af te handelen.
Bron: scotsman.com/grafischnieuws.be/printweek.com

Lees ook:

 


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK