Week van het papier

tullisVan 1 tot en met 7 juni is weer de jaarlijkse Week van papier. Dit initiatief van branche-organisatie VNP is bedoeld om papier en papierproductie onder de aandacht te brengen. Idee erachter; we gebruiken dagelijks veel papier zonder erbij stil te staan, terwijl het een heel bijzonder product is. Elf deelnemende papierfabrieken in Nederland houden ‘open huis’ om te laten zien deze week dat de papier- en kartonproductie een hightech industrie is waarin veel gebeurt. Scholieren krijgen rondleidingen om te ervaren hoe het is om in de papierindustrie te werken.
Bron: weekvanpapier.nl

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK