Boek halve meter dik? Geen probleem!

‘Wij kunnen moeilijk ‘nee’ zeggen’, legt Willem Nelck van Chris Russell uit. ‘Maar om te weten of iets nieuws echt kan, testen we dat graag eerst.’ Dus toen een klant kwam met het verzoek om een 50 cm dik boek te maken, gingen de mensen van Chris Russell in Groningen aan de slag. Om erachter te komen of de rug ‘het aankan’, is deze dummy gemaakt. De vuistdikke katernen zijn eerst gefreesd en uiteindelijk is het gehele boek met koudlijm gebonden. Op basis van het geslaagde resultaat is daadwerkelijk voor de klant een boek van een halve meter dik geproduceerd. Chris Russell is een reclamebureau dat zelf (digitaal) drukwerk produceert en afwerkt, waaronder fotoalbums, luxe boeken en marketingcommuncatiematerialen voor de retail.
DSC_0002

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK