Het meest geavanceerde e-boek ooit?

Lost My Way Home e-boek 2015-12-09 om 09.09.08Lost My Name, een Londense startup, heeft een kinder e-boek gepubliceerd dat volgepakt is met nieuwe technieken, waarschijnlijk het meest geavanceerde e-boek ooit. De opvolger van hun eerste boek The Little Boy/Girl Who Lost His/Her Name is The Incredible Intergalactic Journey Home. Dit boek wordt voor de lezer niet alleen gedepersonaliseerd met de naam en andere in te geven variabelen, maar creëert op basis van deze variabelen een unieke plot en afloop. Zo krijgt de reis van de lezer dankzij input van Google Maps en Nasa satellietbeelden van zijn woonplaats en alle plaatsen op zijn reis naar huis te zien. Een reis die kinderen meeneemt door het heelal en ze onderweg veel leert over ons zonnestelsel. NASA heeft als onderdeel van zijn Global Space Education Foundation’s het boek gesponsord en net als Google, één van de investeerders in de start-up, de benodigde beelden geleverd. Het boek is voor 30 dollar te bestellen via de website van Lost My Name.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK