Gepersonaliseerde poster van je favoriete stad

mapifulIedereen heeft wel een plaats op de wereld waar hij bijzondere herinneringen aan heeft, bijvoorbeeld een dorp waar je geboren bent of een stad die je tijdens de vakantie hebt bezocht. Om die herinnering levend te houden biedt Mapiful de mogelijkheid om van die plaats een poster te maken, dat wil zeggen een gedetailleerde plattegrond. Personaliseren kun je verder doen door een eigen tekst en thema op te geven, ook inzoomen op de gewenste plattegrond is mogelijk. De leverancier belooft goede printkwaliteit op hoge kwaliteit (mat) papier (200 grams). Kosten: $60 en binnen een paar dagen heb je je poster thuis.
Bron: dutchcowgirls/mapiful

Lees ook:


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK