Adobe met wereldwijd fonds: Creative Residency Community Fund

Adobe introduceerde afgelopen week  het Creative Residency Community Fund. Bedoeld voor ondersteuning van mensen uit de creatieve industrie. ‘Uitkeringen’ bedragen tussen de 500 en 5000 dollar.

adobe-creative-residency-fund-2

Adobe deed onderzoek naar de behoefte aan ondersteuning binnen diverse segmenten van de ‘creatieve gemeenschap’. Naast de financiële maatwerkondersteuning biedt Adobe tevens toegang tot de Creative Cloud voor de duur van een project. Het Creative Residency Community Fund (zie tijdschema en download deelnameformulier) heeft een looptijd van 12 maanden. Het programma is op 28 april jl. gelanceerd. Per maand wordt door Adobe een keuze gemaakt uit projecten die zelfstandig of in opdracht worden geproduceerd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK