MDMX en Digi Groep online in een nieuw jasje.

MDMX en Digi Groep zijn twee landelijk met elkaar verbonden samenwerkingsverbanden die de krachten bundelen van grafische bedrijven. De organisatie achter beide initiatieven heeft twee nieuwe websites gelanceerd, waarin duidelijk wordt gemaakt onder welke voorwaarden bedrijven zich kunnen aansluiten.

digigroep

Digigroep heeft 12 leden, MDMX is wat groter met 31 aangesloten bedrijven. Beiden delen kennis en ervaring, innoveren, spelen samen in op nieuwe ontwikkelingen en investeren in samenwerking. De verschillen en overeenkomsten tussen beide organisaties worden duidelijk gemaakt op de website van Digi Groep.

  • Digi Groep leden zijn automatisch lid van MDMX, andersom niet.
  • Digi Groep leden zijn soortgelijke bedrijven met een minimale omvang en omzet, terwijl MDMX divers van aard is.
  • Digi Groep leden hebben een inkoopverplichting. MDMX-leden hebben die verplichting niet, maar wel de intentie om in te kopen bij de preferred suppliers.
  • Digi Groep leden moeten 80% van de vergaderingen bijwonen. MDMX-leden zijn uitgesloten van de vergaderingen.
  • In projecten hebben MDMX-leden een deelnemersrol en Digi Groep leden de projectleidersrol.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK