MDMX en Digi Groep online in een nieuw jasje.

MDMX en Digi Groep zijn twee landelijk met elkaar verbonden samenwerkingsverbanden die de krachten bundelen van grafische bedrijven. De organisatie achter beide initiatieven heeft twee nieuwe websites gelanceerd, waarin duidelijk wordt gemaakt onder welke voorwaarden bedrijven zich kunnen aansluiten.

digigroep

Digigroep heeft 12 leden, MDMX is wat groter met 31 aangesloten bedrijven. Beiden delen kennis en ervaring, innoveren, spelen samen in op nieuwe ontwikkelingen en investeren in samenwerking. De verschillen en overeenkomsten tussen beide organisaties worden duidelijk gemaakt op de website van Digi Groep.

  • Digi Groep leden zijn automatisch lid van MDMX, andersom niet.
  • Digi Groep leden zijn soortgelijke bedrijven met een minimale omvang en omzet, terwijl MDMX divers van aard is.
  • Digi Groep leden hebben een inkoopverplichting. MDMX-leden hebben die verplichting niet, maar wel de intentie om in te kopen bij de preferred suppliers.
  • Digi Groep leden moeten 80% van de vergaderingen bijwonen. MDMX-leden zijn uitgesloten van de vergaderingen.
  • In projecten hebben MDMX-leden een deelnemersrol en Digi Groep leden de projectleidersrol.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK