Hoogvliet Supermarkten automatiseert folderopmaakproces

Iedere week verspreidt Hoogvliet Supermarkten een huis-aan-huisfolder, waarin alle weekaanbiedingen staan. Bij het voorbereiden en plannen van de weekcampagnes zijn diverse teams betrokken: marketing, category-managers, fotografen en vormgevers. Alle disciplines plegen regelmatig overleg met elkaar, waarbij voortdurend nieuwe inzichten ontstaan. Wijzigingen in de lay-out zijn dan ook vaak nodig. Omdat Hoogvliet het creatieve proces heeft belegd bij reclamebureau XXS, zijn een geolied proces en een naadloze samenwerking onmisbaar.

Hoogvliet

Het optimaliseren van het proces

Met dat doel in het achterhoofd sloeg Hoogvliet vorig jaar de handen ineen met XXS en Graphit. Het doel: het folderopmaakproces verregaand automatiseren. Het softwareplatform: Publication Organiser van Graphit. Anneke van Kempen, marketingmanager, Hoogvliet Supermarkten, doet verslag van het proces op de website van Graphit.

Lees verder bij Graphit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK