Hoogvliet Supermarkten automatiseert folderopmaakproces

Iedere week verspreidt Hoogvliet Supermarkten een huis-aan-huisfolder, waarin alle weekaanbiedingen staan. Bij het voorbereiden en plannen van de weekcampagnes zijn diverse teams betrokken: marketing, category-managers, fotografen en vormgevers. Alle disciplines plegen regelmatig overleg met elkaar, waarbij voortdurend nieuwe inzichten ontstaan. Wijzigingen in de lay-out zijn dan ook vaak nodig. Omdat Hoogvliet het creatieve proces heeft belegd bij reclamebureau XXS, zijn een geolied proces en een naadloze samenwerking onmisbaar.

Hoogvliet

Het optimaliseren van het proces

Met dat doel in het achterhoofd sloeg Hoogvliet vorig jaar de handen ineen met XXS en Graphit. Het doel: het folderopmaakproces verregaand automatiseren. Het softwareplatform: Publication Organiser van Graphit. Anneke van Kempen, marketingmanager, Hoogvliet Supermarkten, doet verslag van het proces op de website van Graphit.

Lees verder bij Graphit

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK