Sign & Print Festival 2020 gaat op 11 & 12 maart 2020 gewoon door

“Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgen hierin het advies van de Nederlandse overheid en de gespecialiseerde instanties, zoals het RIVM en de GGD. Er is op dit moment geen aanleiding om het evenement te annuleren of te verplaatsen naar een later moment.”

Easyfairs heeft als beursorganisator een aantal lichte preventieve maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus. Deze voorzorgsmaatregelen bestaan onder meer uit een intensievere toiletschoonmaak gedurende de openingsdagen en het plaatsen van desinfectiegel op diverse locaties.

Daarnaast adviseren wij onze klanten, bezoekers, exposanten, medewerkers en overige aanwezigen het volgende:

  • Was regelmatig je handen met zeep en water of desinfectiegel.
  • Bedek neus en mond met tissues of de binnenkant van je elleboog, wanneer je hoest of moet niezen.
  • Vermijd contact met verkouden mensen en mensen met griepsymptomen.
  • Wij adviseren bezoekers om de smartbadge* te gebruiken i.p.v. handen te schudden.

Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker de informatie op de stands van de exposanten scannen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Wij zetten tijdens onze beurzen en events hostessen in die bezoekers gaan helpen bij het gebruik van de smartbadge.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK