Papier van bier, katoen of hennep: opvallend én duurzaam!

Papier van bier, katoen of hennep: opvallend én duurzaam! Doe het net even anders met uniek en duurzaam papier. Door de natuurlijke samenstelling van gerecycled papier heeft elk item een unieke papierkleur.

Met de papiersoorten uit de Print Responsibly lijn van Probo heb jij een verrassend en onderscheidend verhaal in handen. Want dat papier ook innovatief én duurzaam kan zijn, is waarschijnlijk geen verrassing meer.

Vraag de gratis samplebox aan. Bekijk en voel het bierpapier, henneppapier, kraftpapier, vergé papier en paperwise papier. Geprint op de HP12000. Perfect voor unieke en bijzondere visitekaartjes, kaarten, flyers, brochures of plano drukvellen (75x53cm).

Geen bla bla, duurzaamheid is gewoon de basis

Alles wat Probo produceert, wordt gebruikt door de resellers. Zo worden retourstromen en ongebruikte voorraden voorkomen. Bovendien produceert Probo vanuit één locatie, een bestelling komt hierdoor in minder transportbewegingen en minder doosjes bij de klant. Bij het vergroten van de printmogelijkheden van resellers en die van hun klanten, hoort vanzelfsprekend ook een groene lijn. Print Responsibly.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK