Agfa houdt op 11 september het exclusieve Red Carpet Event

Agfa Inkjet Benelux sorteert al voor op de versoepelingen rondom het coronavirus. In het Europese democenter in Mortsel worden op 11 september de deuren opengezet voor het Agfa Red Carpet Event.

agfa-red-carpet-logo

Centraal staan de Agfa Anapurna- en Jeti-printers, Asanti-workflow en de Agfa-inkten. Igepa, Beltex, Cuthings, Trotec en Lunado zijn als partners aanwezig en zullen producten en diensten demonstreren en/of bijdragen aan het lezingenprogramma. Het aantal plaatsen wordt echter beperkt en vooraf inschrijven is noodzakelijk. De middag wordt afgelosten met een ‘walking dinner’ in het Agfa VIP restaurant.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK