Agfa houdt op 11 september het exclusieve Red Carpet Event

Agfa Inkjet Benelux sorteert al voor op de versoepelingen rondom het coronavirus. In het Europese democenter in Mortsel worden op 11 september de deuren opengezet voor het Agfa Red Carpet Event.

agfa-red-carpet-logo

Centraal staan de Agfa Anapurna- en Jeti-printers, Asanti-workflow en de Agfa-inkten. Igepa, Beltex, Cuthings, Trotec en Lunado zijn als partners aanwezig en zullen producten en diensten demonstreren en/of bijdragen aan het lezingenprogramma. Het aantal plaatsen wordt echter beperkt en vooraf inschrijven is noodzakelijk. De middag wordt afgelosten met een ‘walking dinner’ in het Agfa VIP restaurant.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK