Online beurs Eshuis

Op 9 juni organiseert drukkerij en verpakkingsspecialist Eshuis BV uit Dalfsen hun eerste online beurs. Een beurs bezoeken heeft volgens hen als voordeel dat je binnen één dag alle informatie kunt verzamelen die je nodig hebt. Omdat dit fysiek niet meer kan, brengt Eshuis de beurs nu naar de huiskamer van MKB Nederland.

Marije Hulzebosch EshuisMarije Hulzebosch, marketing manager bij Eshuis: “Als Eshuis zijnde keken we altijd weer uit naar de beurzen. Het zijn voor ons de ideale momenten om veel klanten en toekomstige klanten te spreken. Men kan dan persoonlijk altijd even vragen stellen aan onze accountmanagers en meteen de laatste ontwikkelingen en trends inzien. Juist omdat iedereen nu thuiszit, heeft iedereen een drukke agenda. Even tussendoor een webinar kan daarom vaak lastig zijn. Toch willen mensen ook weer verder kijken. Hoe overleven we corona, maar ook, hoe gaan we post-corona verder? Daarom gaan we deze inspirerende online beurs organiseren. Even een middag induiken op de onderwerpen die voor jou als bedrijf van belang kunnen zijn.”

Livestreams en (online) stand

Verpakkingen EshuisTijdens deze online beurs lopen er diverse livestreams naast elkaar. Er zijn sprekers die de laatste inzichten geven over verschillende onderwerpen (zie onder) en Eshuis zet in het bedrijf een beursstand op die ook via livestream te bekijken is. De accountmanagers staan klaar voor vragen middels een live chat of zoomen in op de fysieke samples die zij branchespecifiek hebben voorbereid.

Programma kennissessies

Het programma bepaal je als online beursbezoeker zelf. Er zijn vier sessies:

  1. Online verkopen. Lege winkelstraten, verlies van out of home omzetkanalen. Hoe kun je op een laagdrempelige manier toch jouw product aan de man brengen?
  2. Sustainability. Wat is er vandaag mogelijk? En waar gaan we heen? Van een goed alternatief tot volledig recyclebaar.
  3. Opvallen in het (online) schap. Hoe verander je van verkoopkanaal? Van out of home naar retail en online, een wereld van verschil? Unieke en laagdrempelige acties die ervoor zorgen dat je de doelgroep beter bereikt en connect met jouw merk.
  4. Blik op de toekomst. Hoe ziet het winkelen er post-corona uit? Trends en ontwikkelingen van nu vertaald naar toekomstscenario’s.

Inschrijven kan via deze link.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK