VIGC event 14 september: opportuniteiten en trends!

BB160802 VIGC web2printHet Belgische VIGC kijkt tijdens een event, op 14 september bij Agfa in Mortsel, niet alleen over landsgrenzen, maar verbreedt ook het onderwerp web-to-print. Web-to-print is een begrip dat in de grafische sector veel wordt gebruikt. Maar eigenlijk is deze term te beperkt. Daarom zien we het deze keer grootser en ruimer.

We zochten voor u een aantal gerenommeerde sprekers bij elkaar die vanuit een andere markt, een andere geografische regio en andere disciplines heel zeker uw nieuwsgierigheid zullen prikkelen.

Naast web-to-print spreken we op 14 september ook over massapersonalisatie en crossmedia. Deze onderwerpen sluiten naadloos aan bij elkaar! Wij helpen u op ons event om verbanden te leggen en bekijken samen met u of opportuniteiten en kruisbestuiving mogelijk zijn.

Kom en ontdek de unieke verhalen van onze gastsprekers waarvan er enkele speciaal vanuit het buitenland naar België komen. Ze kijken uit om u als Belgische grafische sector te ontmoeten en hun verhaal met u te delen. Zeker voldoende redenen om bij Agfa in Mortsel langs te komen en ideeën en inspiratie op te doen richting 2017.

Inschrijven kan via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK