Familiebedrijf Koninklijke Van der Most moderniseert

BB160802Koninklijke Van der Most_iGen5Koninklijke Van der Most, drukkerij, enveloppenfabriek en distributiecentrum in Heerde, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen5 met optie op de extra vijfde kleur. Deze kleurenpers vervangt de Xerox iGen4. Hiermee moderniseert het bedrijf haar activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk. Met de Xerox iGen5 is Koninklijke Van der Most in staat haar klanten nog beter en sneller te bedienen.
Koninklijke Van der Most ziet dat papier en online elkaar versterken in de klantcommunicatie. Een steeds groter deel van haar opdrachtgevers, waaronder goededoelenorganisaties, loterijen en financiële instellingen, onderkent de waarde van print, waarvan de attentiewaarde en betrouwbaarheid veel hoger ligt in vergelijking met digitale post. Daarnaast speelt persoonlijke communicatie een steeds belangrijkere rol. Met de iGen5 springt het bedrijf op beide ontwikkelingen in.
Rob van der Most, een van de directeuren van Koninklijke Van der Most: “We hebben diverse mogelijkheden bekeken en er is geen losbladprinter op de markt die de iGen5 evenaart. Vanwege de kwaliteit, snelheid, veelzijdigheid en het bedieningsgemak is het voor ons de perfecte machine. Daarnaast waren de korte doorlooptijden en het gemakkelijk omschakelen tussen jobs zonder dure opstartkosten voor ons doorslaggevend.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK