Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Familiebedrijf Koninklijke Van der Most moderniseert

BB160802Koninklijke Van der Most_iGen5Koninklijke Van der Most, drukkerij, enveloppenfabriek en distributiecentrum in Heerde, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen5 met optie op de extra vijfde kleur. Deze kleurenpers vervangt de Xerox iGen4. Hiermee moderniseert het bedrijf haar activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk. Met de Xerox iGen5 is Koninklijke Van der Most in staat haar klanten nog beter en sneller te bedienen.
Koninklijke Van der Most ziet dat papier en online elkaar versterken in de klantcommunicatie. Een steeds groter deel van haar opdrachtgevers, waaronder goededoelenorganisaties, loterijen en financiële instellingen, onderkent de waarde van print, waarvan de attentiewaarde en betrouwbaarheid veel hoger ligt in vergelijking met digitale post. Daarnaast speelt persoonlijke communicatie een steeds belangrijkere rol. Met de iGen5 springt het bedrijf op beide ontwikkelingen in.
Rob van der Most, een van de directeuren van Koninklijke Van der Most: “We hebben diverse mogelijkheden bekeken en er is geen losbladprinter op de markt die de iGen5 evenaart. Vanwege de kwaliteit, snelheid, veelzijdigheid en het bedieningsgemak is het voor ons de perfecte machine. Daarnaast waren de korte doorlooptijden en het gemakkelijk omschakelen tussen jobs zonder dure opstartkosten voor ons doorslaggevend.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK