Koninklijke Van der Most neemt Moduli Print over

Koninklijke Van der Most in het Gelderse Heerde is de nieuwe eigenaar van Moduli Print te Horn. Met de overname wil Koninklijke Van der Most haar positie in de Benelux verder versterken en uitbreiden in Duitsland.

Moduli Print, gevestigd te Horn, is met een omzet van ruim € 27 miljoen en bijna 70 medewerkers een toonaangevende formulierendrukker. Moduli Print is al jarenlang een betrouwbare partner voor haar klanten in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor facilitair drukwerk, ongeacht de oplage of het type formulier.

De producten en dienstverlening van Moduli Print vormen een goede aanvulling op het aanbod van Koninklijke Van der Most. Zo vormen ze samen een nog sterker bedrijf met een stevige positie in de Europese grafische branche. Van der Most werd in 1904 door Willem van der Most opgericht, en groeide uit tot allround grafisch producent en dienstverlener. Het familiebedrijf wordt op dit moment geleid door de derde en vierde generatie Van der Most.

Oud-eigenaar en directeur van Moduli Print, Nico Coenen, blijft aan om het bedrijf in Horn, dat een zelfstandige entiteit blijft, aan te sturen. Nico Coenen: “Ik was op zoek naar een sterke strategische organisatie die de onderneming verder kan uitbreiden, gebruikmakend van de kansen die de markt en onze klantsamenstelling bieden. Ik ben ervan overtuigd dat Koninklijke Van der Most een sterke partij in de markt is, die op de juiste wijze hierbij aansluit. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Moduli Print met de overname door Van der Most haar positie in de markt kan versterken en haar klanten nog beter kan bedienen.”

Koninklijke Van der Most, dat met name klanten in de Benelux bedient, verwacht met de overname haar marktpositie verder uit te bouwen. Rob van der Most, één van de directeuren van Van der Most: “Met de overname van Moduli Print versterken wij niet alleen onze positie in Nederland, maar ook in België en Duitsland en breiden we de productiecapaciteit uit. We halen bovendien vakmanschap en kennis in huis om onze producten en diensten verder te ontwikkelen en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK