Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Koninklijke Van der Most neemt Moduli Print over

Koninklijke Van der Most in het Gelderse Heerde is de nieuwe eigenaar van Moduli Print te Horn. Met de overname wil Koninklijke Van der Most haar positie in de Benelux verder versterken en uitbreiden in Duitsland.

Moduli Print, gevestigd te Horn, is met een omzet van ruim € 27 miljoen en bijna 70 medewerkers een toonaangevende formulierendrukker. Moduli Print is al jarenlang een betrouwbare partner voor haar klanten in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor facilitair drukwerk, ongeacht de oplage of het type formulier.

De producten en dienstverlening van Moduli Print vormen een goede aanvulling op het aanbod van Koninklijke Van der Most. Zo vormen ze samen een nog sterker bedrijf met een stevige positie in de Europese grafische branche. Van der Most werd in 1904 door Willem van der Most opgericht, en groeide uit tot allround grafisch producent en dienstverlener. Het familiebedrijf wordt op dit moment geleid door de derde en vierde generatie Van der Most.

Oud-eigenaar en directeur van Moduli Print, Nico Coenen, blijft aan om het bedrijf in Horn, dat een zelfstandige entiteit blijft, aan te sturen. Nico Coenen: “Ik was op zoek naar een sterke strategische organisatie die de onderneming verder kan uitbreiden, gebruikmakend van de kansen die de markt en onze klantsamenstelling bieden. Ik ben ervan overtuigd dat Koninklijke Van der Most een sterke partij in de markt is, die op de juiste wijze hierbij aansluit. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Moduli Print met de overname door Van der Most haar positie in de markt kan versterken en haar klanten nog beter kan bedienen.”

Koninklijke Van der Most, dat met name klanten in de Benelux bedient, verwacht met de overname haar marktpositie verder uit te bouwen. Rob van der Most, één van de directeuren van Van der Most: “Met de overname van Moduli Print versterken wij niet alleen onze positie in Nederland, maar ook in België en Duitsland en breiden we de productiecapaciteit uit. We halen bovendien vakmanschap en kennis in huis om onze producten en diensten verder te ontwikkelen en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK