Reisblog haalt 80 miljoen op

De Belgische psychiater Kris Naudts vertrok ooit naar Londen als arts, maar hing zijn witte jas aan de wilgen en begon reisblog The Culture Trip. The Culture Trip groeide de afgelopen anderhalf jaar van 12 tot 300 medewerkers en trekt 15 miljoen unieke bezoekers per maand. Die worden niet doorgesluisd naar boekingssites maar krijgen goede verhalen te lezen. Een solide basis om geld te steken in het monetizen daarvan, menen de Tsjech Petr Kellner en andere investeerders, die 80 miljoen dollar steken in Culture Trip. Eerder haalde dat al 20 miljoen op, waarmee de teller op 103 miljoen staat.

Bron: Sprout

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK