Rob van der Most treedt af bij Koninklijke Van der Most

In een statement laat Koninklijke Van der Most weten dat Rob van der Most per 30 oktober 2020 terug zal treden als bestuurder van het bedrijf.

Kvdm Website Banner Terugtreding 600x300Uit het bericht: “Zijn vertrek is het gevolg van een zakelijk verschil van inzicht omtrent het door de onderneming te voeren beleid. Cor en Marriël van der Most zullen als huidige bestuurders aanblijven en vanaf 1 november a.s. de directie voeren.

Rob van der Most trad in 1999 toe tot de directie van Koninklijke Van der Most. Rob heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de onderneming en aan de professionalisering van de interne organisatie. De familie Van der Most is Rob erkentelijk voor zijn inzet voor Koninklijke Van der Most de afgelopen 28 jaar.”

Bron: website Koninklijke Van der Most
Beeld: logo Koninklijke Van der Most

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK