Koninklijke Joh. Enschedé introduceert eerste versie ‘MyEventNote’

Op de Festivak (6 & 7 november, in de Brabanthallen te Den Bosch) introduceert het bedrijf de interactieve bankbiljetten, die gezamenlijk met het bedrijf WijDoenDingen zijn ontwikkeld.

Al tijdens de CMBO bijeenkomstAutomatisering: ontwerp en print, maar nu even anders’, toonde Marcel Klok (sales director) ‘MyEventNotes’. Onder de titel: ‘Het printbedrijf opnieuw uitgevonden’, maakte hij duidelijk dat Koninklijke Joh. Enschedé uit Haarlem de nodige transformaties heeft doorgemaakt. Op printmedianieuws deed de redactie destijds verslag van het event.

wij-doen-dingenMyEventNotes, zijn voorzien van Augmented Reality waarmee elk ‘bank’ biljet een extra dimensie krijgt. Bedrijven en organisatoren kunnen de biljetten als betaalmiddel, in plaats van munten, gebruiken en tevens hun bezoekers een aandenken aan het evenement of bezoek aanbieden. Interactieve bankbiljetten ontwikkeld, voor themaparken, festivals en andere organisatoren voor evenementen.

Klok: “We willen dat MyEventNote dezelfde kwaliteit en originaliteit heeft als de bankbiljetten van vroeger, maar dan nu met de technologie van deze tijd. Augmented Reality is een unieke manier om je event, festival of speciale actie tot leven te laten komen.”

Specialist

Koninklijke Joh. Enschedé is dé specialist op het gebied van het ontwerp en productie van hoogwaardige bankbiljetten. In samenwerking met het bedrijf WijDoenDingen, bureau voor interactieve media, strategie & communicatie, heeft het bedrijf een oplossing ontwikkeld, waarmee een bankbiljet met een app tot leven komt. Bekijk de informatie over het Festivak evenement in
Den Bosch.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK