Wedstrijd voor SI’BON leden tijdens Pure Digital

Op de eerste avond van de Pure Digital beurs (17 april) wordt de Innovation Print Award uitgereikt, gebaseerd op een exclusieve wedstrijd voor de erkende signbedrijven. Heeft u een mooi voorbeeld van bijzondere toegepaste printtechniek in sign?
Stuur enkele foto’s plus een (kleine) beschrijving van het product naar info@sibon.nl (eventueel via WeTransfer.com).
We ontvangen uw aanmelding graag voor 5 april 2018.
Alleen bij SI’BON aangesloten signbedrijven kunnen deelnemen aan de wedstrijd.
Door deel te nemen aan deze wedstrijd slaat u twee vliegen in één klap. Het deelnemende signbedrijf genereert extra publiciteit ten overstaan van de eindgebruiker, én wij geven deze beurs vanuit de leden van SI’BON meer inhoud. Vanuit SI’BON zorgen wij voor een professionele publicatie en zal een vakjury de winnaar uit de inzendingen aanwijzen. De prijsuitreiking vindt plaats tussen 15.00-17.00 uur tijdens de Award Drinks.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK