Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Pure Digital 2019 tijdens Dutch Design Week

Pure Digital 2019 vindt plaats van 23-24 oktober in Eindhoven, een stap dichter bij innovatie en design voor de tweede editie van ‘The Digital Print Event for the Creative Industry’.

Na een periode van overleg met toonaangevende exposanten en vertegenwoordigers van de creatieve industrie, krijgt Pure Digital voor 2019 een upgrade op het gebied van locatie en timing, zodat het steeds beter aansluit bij de creatieve focus van de markt.

Frazer Chesterman is enthousiast: “We zijn enthousiast over deze ontwikkeling. De visie en missie van dit evenement blijft het verbinden van innovatief digitaal printen met decor, design en retail creatives. De verhuizing naar Eindhoven voor een evenement dat plaatsvindt tijdens een week die in heel Europa bekendstaat om zijn uitmuntende design en innovatie, geeft ons een nog beter platform voor creativiteit voor digitaal drukwerk”.

De kloof tussen de grafische industrie en de creatieve industrie blijft volgens de bevindingen van de Pure Digital 2018 Market Survey de grootste belemmering voor de groei van digitaal drukwerk. De eerste Pure Digital Show, die in april van dit jaar in Amsterdam plaatsvond, begon een proces van het verbinden van beide industrieën met een evenement gericht op inspiratie en innovatie voor digitaal gedrukte decors, retail en grootformaat printen. Pure Digital 2 belooft dit verder te versterken met een evenement voor de creatieve industrie op een locatie die bekend staat om zijn innovatieve waarde in design en productie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK