Pure Digital 2019 tijdens Dutch Design Week

Pure Digital 2019 vindt plaats van 23-24 oktober in Eindhoven, een stap dichter bij innovatie en design voor de tweede editie van ‘The Digital Print Event for the Creative Industry’.

Na een periode van overleg met toonaangevende exposanten en vertegenwoordigers van de creatieve industrie, krijgt Pure Digital voor 2019 een upgrade op het gebied van locatie en timing, zodat het steeds beter aansluit bij de creatieve focus van de markt.

Frazer Chesterman is enthousiast: “We zijn enthousiast over deze ontwikkeling. De visie en missie van dit evenement blijft het verbinden van innovatief digitaal printen met decor, design en retail creatives. De verhuizing naar Eindhoven voor een evenement dat plaatsvindt tijdens een week die in heel Europa bekendstaat om zijn uitmuntende design en innovatie, geeft ons een nog beter platform voor creativiteit voor digitaal drukwerk”.

De kloof tussen de grafische industrie en de creatieve industrie blijft volgens de bevindingen van de Pure Digital 2018 Market Survey de grootste belemmering voor de groei van digitaal drukwerk. De eerste Pure Digital Show, die in april van dit jaar in Amsterdam plaatsvond, begon een proces van het verbinden van beide industrie├źn met een evenement gericht op inspiratie en innovatie voor digitaal gedrukte decors, retail en grootformaat printen. Pure Digital 2 belooft dit verder te versterken met een evenement voor de creatieve industrie op een locatie die bekend staat om zijn innovatieve waarde in design en productie.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK