Pure Digital beurs is haast uitverkocht

Volgens de organisatoren zijn er voor de Pure Digital beurs, die van 17 tot en met 19 april in Amsterdam gehouden wordt, nog maar 3 standplaatsen vrij. De beurs, die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt, is een coproductie met Building Holland. Volgens de organisatoren is er een toenemende samenhang tussen print en de bouw. Die gedachte is de reden dat de 15.000 verwachte bezoekers van Building Holland, ook langs de stand van Pure Digital zullen lopen.

Pure Digital is een baanbrekend en uniek evenement dat als doel heeft, de Europese creatieve industrie te inspireren, met innovatieve toepassingen van digitaal printen. In tegenstelling tot traditionele print gebaseerde vakbeurzen, is het format, de inhoud en de stijl van Pure Digital speciaal ontworpen om de creatieve industrie aan te trekken. Denk aan: creative directors, architecten, interieurontwerpers, grafisch ontwerpers, modeontwerpers, marketeers en ondernemers die een (grootformaat) printbedrijf runnen. Tijdens dit enige en exclusieve evenement in Europa, zal Pure Digital het allerbeste qua creatieve ontwerpen presenteren, op het gebied van digitaal geprinte applicaties.

Lees hier het interview met de organisatoren dat we vorig jaar publiceerden.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK