Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Pure Digital beurs is haast uitverkocht

Volgens de organisatoren zijn er voor de Pure Digital beurs, die van 17 tot en met 19 april in Amsterdam gehouden wordt, nog maar 3 standplaatsen vrij. De beurs, die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt, is een coproductie met Building Holland. Volgens de organisatoren is er een toenemende samenhang tussen print en de bouw. Die gedachte is de reden dat de 15.000 verwachte bezoekers van Building Holland, ook langs de stand van Pure Digital zullen lopen.

Pure Digital is een baanbrekend en uniek evenement dat als doel heeft, de Europese creatieve industrie te inspireren, met innovatieve toepassingen van digitaal printen. In tegenstelling tot traditionele print gebaseerde vakbeurzen, is het format, de inhoud en de stijl van Pure Digital speciaal ontworpen om de creatieve industrie aan te trekken. Denk aan: creative directors, architecten, interieurontwerpers, grafisch ontwerpers, modeontwerpers, marketeers en ondernemers die een (grootformaat) printbedrijf runnen. Tijdens dit enige en exclusieve evenement in Europa, zal Pure Digital het allerbeste qua creatieve ontwerpen presenteren, op het gebied van digitaal geprinte applicaties.

Lees hier het interview met de organisatoren dat we vorig jaar publiceerden.

Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK